adscode
adscode
adscode

THK Üniversitesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Alanında Yeni Bölümler Açıyor

THK Üniversitesi, havacılık ve uzay bilimleri alanında sektör ihtiyaçları doğrultusunda eğitim vererek nitelikli insan yetiştiriyor. Bu yıl açılan yeni bölümlerle öğrencilere fırsatlar sunuyor.

THK Üniversitesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Alanında Yeni Bölümler Açıyor

THK Üniversitesi, havacılık ve uzay bilimleri alanında eğitim veren tek tematik üniversite olarak öne çıkıyor.

2011'de eğitim-öğretim hayatına başlayan üniversite, savunma sanayisinin öncü kuruluşları başta olmak üzere sektör ihtiyaçları doğrultusunda eğitim vererek nitelikli insan yetiştiriyor.

Bu yıl havacılığa ilgi duyan gençleri üniversiteye davet eden yetkililer, gözlerini yükseklere dikmiş öğrencileri bünyelerinde görmekten mutluluk duyduklarını belirtiyor.

THK Üniversitesi, sektörün ihtiyaç duyduğu mühendisten teknikere, kabin memurundan hava işletmeciliğine kadar uzman personelin yetişmesine katkı sunuyor.

Bu yıl açılan hibrit ve elektrikli taşıtlar teknolojisi programıyla öğrencilere sektörde iş imkanları sağlanırken, uçuş harekat yöneticiliği bölümüyle de hava yoluna taleplerin artışına uygun nitelikli personel yetiştiriliyor. Ayrıca, hava aracı imalat teknolojisi programıyla da sektörün ihtiyaç duyduğu teknikerlerin yetiştirilmesine önem veriliyor.

THK Üniversitesi, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor ve gençlere geleceğin önemli mesleklerinde başarılarının kapılarını aralıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder