adscode
adscode
adscode

THY'nin Yeni Crystal Business Class Süitleri Tanıtıldı

THY'nin filosundaki uçaklarda yerini alan Crystal Business Class Suiti adlı koltuk seti hakkında yapılan açıklamaları içeren haber.

THY'nin Yeni Crystal Business Class Süitleri Tanıtıldı

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, şirketin filosundaki uçaklarda yerini alan yeni Crystal Business Class Suiti koltuk seti, ayarlanabilir kapıya sahip ilk koltuklar olma özelliği taşıyor.

Yeni koltuklar, misafirlere doğrudan koridor erişimi, orta koltuklar için ayarlanabilir mahremiyet paneli, 23 inç koltuk genişliği ve geniş bir ayak dinlendirme alanı sunuyor. Ayrıca, tüm kenar süitlerde pencereye doğrudan erişim imkanı da sağlanıyor.

Yeni süitlerin tasarımında daha açık ve sıcak renkler, mermer görünümlü yan masa ve altın rengi tonlarında detaylar kullanılarak, THY'nin "Flow" marka kimliğine uygun bir estetik yakalanmış.

Ayrıca yeni süitlerde ayarlanabilir ortam ve okuma ışıkları, evrensel priz, kablosuz şarj ünitesi, gürültü önleyicili kulaklık girişi gibi özellikler de bulunmakta.

THY'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni Crystal Business Class süitlerinin uzun mesafe lüks seyahatlerde yeni bir konfor ve mahremiyet seviyesi sunacağını belirtirken, ödüllü uçak içi yemek servisi ile birleşerek misafirlerine eşsiz bir deneyim vaat ettiklerini ifade etti. Yeni Crystal Business Class koltukları, Airbus A350'ler ve yenilenecek olan Boeing 777 uçak filosunda takılacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder