adscode
adscode
adscode

THY ve Boeing İşbirliğiyle Kargo Filosu Güçleniyor

THY ve Boeing'un işbirliğiyle güçlenen kargo filosu hakkında haberi okuyun.

THY ve Boeing İşbirliğiyle Kargo Filosu Güçleniyor

Türk Hava Yolları (THY) ve Boeing, küresel hava kargo pazarındaki konumlarını güçlendirmek için dört adet 777 kargo uçağı siparişi duyurdular. Bu yeni siparişle birlikte THY'nin filosunda toplam 12 adet 777 kargo uçağı olacak.

Boeing 777 kargo uçağı, 112 ton azami yük taşıma kapasitesi ve 9 bin 200 kilometre menzile sahip dünyanın en kabiliyetli çift motorlu kargo uçağıdır. 265'ten fazla teslimatla Boeing 777 kargo uçağı, tüm zamanların en çok satan kargo uçağı unvanına sahip.

THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Türk, yeni yatırımlarının hava kargo hizmetlerindeki küresel talebi karşılamak için olduğunu belirtti.

Yeni kargo uçakları, operasyonel kabiliyetleri artırmanın yanı sıra dünya çapındaki müşterilere benzersiz hizmet ve verimlilik sunarak lider konumlarını korumalarını sağlayacak.

Boeing Avrasya Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Paul Righi ise THY'nin kargo operasyonlarının genişlemesini desteklemekten ve uzun yıllara dayanan ortaklıklarını sürdürmekten gurur duyduklarını belirtti.

THY’nin ek 777 kargo uçakları, e-ticaretin büyümesi ve artan kargo hizmetleri talebini karşılarken operasyonlarını optimize edecek ve dünya çapındaki teslimatları zamanında yapmalarını sağlayacak. Bu işbirliği, hem THY'nin gücünü artıracak hem de dünya çapında hava kargo sektöründe zirveye ulaşmalarına katkı sağlayacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder