adscode
adscode
adscode

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'tan Önemli Açıklamalar

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın hava yolu sektörü ve şirketle ilgili açıklamalarını içeren haber metni.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'tan Önemli Açıklamalar

Türk Hava Yolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Bolat, THY'nin başarı hikayesini paylaşırken şu önemli bilgileri verdi:2003 yılında 65 uçağı olan THY, bugün Avrupa'nın bir numaralı hava yolu şirketi konumunda. Avrupa'nın en büyük hava yolu şirketi olma hedeflerinde Ryanair ile çekişiyorlar.

Hava yolu işletmeciliğinin zorluğuna dikkat çeken Bolat, sektörde pek çok firma batmışken, THY'nin 20 senede büyük bir başarı elde ettiğini vurguladı. Şirketin Türkiye'ye olan katkısını da paylaşan Bolat, 2023 yılında THY'nin ülkeye 55 milyar dolarlık bir katkı sağladığını belirtti.

İstanbul Havalimanı'nın önemine de değinen Bolat, havalimanının dünyanın tam ortasında olduğunu ve yolcuları hızlı bir şekilde destinasyonlarına taşıdıklarını ifade etti. Bolat ayrıca pilot ve kabin memuru alımlarına da değinerek, filoyu modernleştirme ve büyütme hedeflerini paylaştı. Türk Hava Yolları'nın turizme olan katkılarına da vurgu yapan Bolat, şirketin sponsorluk ve destek projelerine ilişkin de bilgiler verdi. Son olarak, THY'nin gelecek hedeflerine de değinen Bolat, şirketin büyüme stratejilerini ve yeni pazarlara açılma planlarını paylaştı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder