adscode
adscode
adscode

Ticaret Bakanı Kayseri'de İş Dünyası ve STK'larla Buluştu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kayseri Ticaret Odası'nda düzenlenen İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İstişare Toplantısı'na katıldı.

Ticaret Bakanı Kayseri'de İş Dünyası ve STK'larla Buluştu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kayseri'ye ziyaret gerçekleştirdi ve Kayseri Ticaret Odası'nda düzenlenen İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İstişare Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Bakan Bolat, Türkiye'nin toplamda 600 milyar dolarlık bir ticareti gümrüklerde yönettiğini ve gerekli önlemleri aldıklarını belirtti. İthalat konusunda ülke için faydalı ve zorunlu olan ithalatın yapıldığını vurgulayan Bolat, gümrük kontrollerindeki farklılıklara da dikkat çekti.

Ayrıca, sektörel düzenlemeler kapsamında fahiş fiyatla, stokçulukta ve aldatıcı reklamlarla mücadele ettiklerini ve cezai işlemler uyguladıklarını açıkladı. Programa Kayseri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer ilgili isimler de katıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, Türkiye'nin bugüne kadar başardığı işleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdiğini ve birlik ve beraberlikle engellerin aşılacağını belirtti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder