adscode
adscode
adscode

Tivibu Film Klasöründe Temmuz Ayında İzleyicileri Bekleyen Filmler

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, temmuz ayında sinemaseverlere birbirinden özel filmleri sunuyor. İşte bu ayın öne çıkan yapımları...

Tivibu Film Klasöründe Temmuz Ayında İzleyicileri Bekleyen Filmler

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, temmuz ayında sinemaseverlere geniş bir film arşivi sunmaya devam ediyor. Bu ayın öne çıkan filmleri arasında "The Equalizer 3" ve "Gran Turismo" gibi başarılı yapımlar bulunuyor. Kirala Satın Al Klasöründe yer alan iddialı yapımlar ise temmuz ayında televizyon keyfi yaşamak isteyen izleyicileri bekliyor.

Başrollerinde Kingsley Ben-Adir ve Lashana Lynch gibi isimlerin yer aldığı “Bob Marley: One Love” filmi, Bob Marley’nin hayat hikayesini ve müziğini konu ediyor. 2023 yapımı “We Grown Now” ise Chicago’da yaşayan iki gencin dostluğunu konu alıyor.

Aksiyondan, maceraya, dramdan, komediye farklı türde birçok filmi izleyicilerle buluşturan Tivibu’nun Film Klasöründe bu ay, Denzel Washington ve Dakota Fanning’in yer aldığı “The Equalizer 3” ve David Harbour ile Orlando Bloom’un rol aldığı “Gran Turismo” dikkat çekiyor.

Ayrıca “Hayvan Krallığı”, “Cennet Otoyolu”, “Süper Yetenek 3: Büyük Yarış”, “Işık İmparatorluğu” ve “Bak Nasıl da Kaçıyorlar” gibi diğer öne çıkan filmler de izleyicileri bekliyor. Bu ayı sinemaseverler için dopdolu geçirecek olan Tivibu Film Klasörü, geniş film arşiviyle izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder