adscode
adscode
adscode

TÖDEB Fintek Çırağı Programı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

TÖDEB Fintek Çırağı Programı'nın ilk senesinin ardından düzenlenen mezuniyet töreninde gençler başarılı bir şekilde sertifikalarını aldı.

TÖDEB Fintek Çırağı Programı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

TÖDEB Fintek Çırağı Programı'nın 100. yılı vesilesiyle başlatılan ve ilk senesini tamamlayan gençlere akademik ve pratik yetkinlik kazandırmayı hedefleyen bir program olduğu belirtildi.

Programın TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Finansal Stratejiler ve Analiz Dairesi Başkanı Ozan Çağrı Gazitürk ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. A. Talat İnan tarafından gerçekleştirilen sertifika töreni ve kapanış etkinliği ile tamamlandığı duyuruldu.

TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, programa katılan genç yetenekleri kutlayarak, programın gençler için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Bilgetekin ayrıca, gençlerin finansal teknoloji sektöründe yaratıcı fikirlerini hayata geçirmeleri için ideal bir zemin sunduğunu belirtti. Programın gelecek yıllarda da devam edeceği ve daha da geliştirilerek sürdürüleceği açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Finansal Stratejiler ve Analiz Dairesi Başkanı Ozan Çağrı Gazitürk ise, benzer programların fintek ekosistemi için öneminden bahsederek, gençlerin sektöre adım atmaları için TÖDEB Fintek Çırağı programının büyük bir şans olduğunu belirtti. Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. A. Talat İnan ise, TÖDEB ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve programın başarısına katkı sağladıklarını söyledi. Gelecek yıllarda programın yeni çırak adaylarıyla devam edeceği ve gelenekselleşeceği açıklandı.

Sertifika töreninin ardından gençlerin katıldığı "Çırak ve Ustanın Yolculuğu" paneli gerçekleşti ve program, katılımcıların gelecek hakkında fikir alışverişinde bulunduğu bir kokteyl ile son buldu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder