adscode
adscode
adscode

TOKİ Başkan Yardımcısı M. Levent Sungur Göreve Başladı

TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine atanan M. Levent Sungur, Ömer Bulut'tan görevi devraldı. Sungur, TOKİ'nin başarılı çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

TOKİ Başkan Yardımcısı M. Levent Sungur Göreve Başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut'un Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Bakan Yardımcılığı atanmasıyla boşalan makama, TOKİ'de başkan yardımcısı olarak görev yapan M. Levent Sungur getirildi. M. Levent Sungur, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevi Bulut'tan devraldı. Ömer Bulut, TOKİ'nin başarılı çalışmalarına vurgu yaparak, "Bu ekip TOKİ'yi daha da ileri taşıyacaktır.

Tüm gayretler neticesinde TOKİ'nin gelmiş olduğu nokta şudur; Deprem bölgesinde yapılan 187 bine yakın konutumuzun hiç hasar almamış olmasından dolayı da bunu gördük artık çocuklar annesine babasına şu soruyu soruyor, “Bizim konutumuzu TOKİ mi yaptı?. " dedi. M. Levent Sungur ise yaptığı konuşmada, uzun yıllardır TOKİ'de çeşitli görevlerde bulunduğunu ve başarılı bir ekip ile çalışacaklarını belirtti. Sungur, "Bizi bu şerefli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımız Murat Kurum'a şükranlarımı arz ediyorum. Bayrağı devralacağımız Sayın Ömer Bulut başkanımız gibi 81 ilimizin her köşesinde durmadan, yorulmadan koşmaya devam edeceğiz. " şeklinde konuştu. M. Levent Sungur, 1981 doğumlu olup, İnşaat Mühendisliği Lisans Eğitimini tamamlamış ve TOKİ'de 18 yıldır görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası olan Sungur, İngilizce, Farsça ve Almanca dillerini bilmektedir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder