adscode
adscode
adscode

TOYP Türkiye Programı Türk Gençleri Dünya Finalinde

TOYP Türkiye Programı çerçevesinde dereceye giren 4 Türk genci, JCI Dünya Konferansı'nda Türk bayrağını temsil edecek.

TOYP Türkiye Programı Türk Gençleri Dünya Finalinde

TOYP Programı, gençlerin olağanüstü çalışmalarını toplum nezdinde görünür kılmayı hedefleyen bir programdır.

Türkiye’de 1994 yılından itibaren hayata geçirilen ve JCI İstanbul tarafından organize edilen TOYP Türkiye Programı, dünya çapında da başarıya adını yazdırmıştır. Bu yılın finalinde dereceye giren 4 Türk genci, dünya finalinde son 30'a kalarak başarılarını taçlandırmıştır.

Bu gençler arasında Kişisel Başarı Kategorisi'nde Zülal Tannur, Tıbbi Yenilik ve Buluşlar Kategorisi'nde Aydın Sinan Apaydın, İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet Kategorisi'nde Zeliş Kurt ve Fen ve Teknik Gelişme Kategorisi'nde Şükrü Furkan Öztürk yer almaktadır. JCI İstanbul ve JCI Türkiye, gençlerin liderlik ve girişimcilik alanındaki potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanıyan bir platform sunmaktadır. Üyeler, sosyal sorumluluk ve kişisel gelişim konularında eğitimler ve destekler alarak toplumda olumlu değişimlere katkıda bulunmaktadırlar.

TOYP Türkiye Programı'nın Türk gençlerine uluslararası alanda da başarılar getirmesi, gençlerin potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına olanak sağlamaktadır.

JCI'nın misyonu doğrultusunda gençleri olumlu değişimler yaratmaya teşvik etmek için çalışmalarını sürdüren TOYP Türkiye Programı, gençlerin liderlik potansiyellerini ortaya çıkarmak ve geliştirmek için önemli bir platform olmaya devam etmektedir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder