adscode
adscode
adscode

Trabzon'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Ortahisar'da Motosiklet ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı

Trabzon'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, Ortahisar ilçesi Uzun Sokak'ta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, hızlı seyir halindeki motosiklet, kavşakta dönüş yapmak isteyen hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve aracın yolcu koltuğundaki kişi yola savruldu.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra yaralılar, ambulansla Trabzon Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, araç sürücülerinin ifadeleri alınarak kaza nedeni belirlenmeye çalışılıyor.

Kazanın meydana geldiği noktada, sık sık trafik kazalarının yaşandığı ve bölgedeki trafik düzenlemelerinin yetersiz olduğu belirtiliyor. Yerel halk, yetkililerin bu kavşakta daha etkili önlemler almasını talep ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder