adscode
adscode
adscode

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Yalçın Orhan'ı Disipline Sevk Edecek

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu’nun kulüpten ihraç edilmesi için Yalçın Orhan’ı disipline sevk edeceklerini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Yalçın Orhan'ı Disipline Sevk Edecek

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu’nun kulüpten ihraç edilmesi için yönetim kuruluna çağrıda bulunduğu Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Başkan Vekili ve eski Trabzonspor yöneticisi Yalçın Orhan’ı disipline sevk edeceklerini söyledi. Doğan, Mustafa Hacıkerimoğlu’nun kulüpten atılması için Yalçın Orhan’ı istifaya davet ettiğini ancak Orhan’ın bu talebi karşılamadığını belirtti.

Ayrıca, eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Trabzonspor’un desteğini ilettiğini ve Yalçın Orhan’ın listesinde yer alacağını öğrenince desteklerini çektiğini söyledi. Doğan, Orhan’ın Trabzonspor’un haklarını savunmadığını ve istifasını talep ettiğini dile getirdi. Yönetim kurulu kararıyla Yalçın Orhan’ı disipline sevk edeceklerini ve sonrasında alınacak karara göre hareket edeceklerini belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder