adscode
adscode
adscode

Trabzonspor da Edin Visca sakatlandı Yıldız oyuncu taraftarları korkuttu

Süper Lig in 16 haftasında Trabzonspor deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşırken mücadelede ikinci yarının hemen başında Edin Visca şanssız bir şekilde düştü ve oyundan çıkmak zorunda kaldı

Trabzonspor da Edin Visca sakatlandı Yıldız oyuncu taraftarları korkuttu

HaberlerSpor HaberleriTrabzonspor'da Edin Visca sakatlandı! Yıldız oyuncu taraftarları korkuttu
Trabzonspor'da Edin Visca sakatlandı! Yıldız oyuncu taraftarları korkuttu
SPOR
Giriş Tarihi: 28.12.2022 21:44
Güncelleme Tarihi: 28.12.2022 23:18
ABONE OL
Trabzonspor’da Edin Visca sakatlandı! Yıldız oyuncu taraftarları korkuttu
Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşırken mücadelede ikinci yarının hemen başında Edin Visca şanssız bir şekilde düştü ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sezon başında kolu kırıldığı için uzun süre forma giyemeyen Visca kolu bandajlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maç sonrası bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı Visca'nın sağlık durumunu açıkladı. İşte detaylar...
Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Mücadelede ikinci yarının hemen başında Edin Visca şanssız bir şekilde düştü ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

ADVERTISING

 

40 GÜNLÜK ARADA SAHALARA DÖNDÜ

Fırtına'ya transfer olmadan önce Süper Lig'in en istikrarlı oyuncusu olan ve 10 senedir kolay kolay maç kaçırmayan Edin Visca yeni sezonun ikinci haftasında Hatayspor maçında kolunu kırmıştı. Yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalan Boşnak futbolcu özellikle Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen 40 günlük arayı fırsat bilmiş ve o süreçte oynanan hazırlık maçlarıyla formasına kavuşmuştu.

 

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Acılar içinde yerde kalan deneyimli kanat oyuncusu kalkamadı ve kenara 'Omzum çıktı, değiştirin' işareti yaptı. Sağlık ekibi hemen müdahale ederken onlardan da değişiklik işareti gelince Visca yerini Djaniny'e bıraktı. Omzu sarılan yıldız oyuncu vakit kaybedilmeden ambulansla hastaneye götürüldü.

 

 

EYT'de tüm merak edilenler bu haberde!

Başkan Erdoğan EYT'nin detayları açıkladı!

Bursa Büyükşehir'den üniversiteye futbol sahası

Bir Kılıçdaroğlu klasiği! Şimdi de EYT'yi sahiplendi!

Bakanlardan EYT paylaşımlar

AVCI KIRIĞI AÇIKLADI

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da yıldız oyuncunun köprücük kemiğinde kırık olduğunu açıkladı.

 

.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder