adscode
adscode
adscode

Trabzonspor, Orta Sahaya Yıldız Takviyesi Yapmaya Hazırlanıyor

Trabzonspor'un orta sahaya yapmayı planladığı transferler hakkında detaylı bilgiler

Trabzonspor, Orta Sahaya Yıldız Takviyesi Yapmaya Hazırlanıyor

Trabzonspor, transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak Denis Draguş, Borna Barisic, John Lundstram, Anthony Nwakaeme, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Pedro Malheiro'yu kadrosuna kattı. Şimdi ise orta sahaya iki takviye daha düşünüyor.

Başkan Ertuğrul Doğan, orta sahaya iki transfer yapacaklarını ve bu transferlerden birisinin Muhammed Cham diğerinin ise yerli bir oyuncu olacağını belirtmişti. Yerli isim olarak ise eski Trabzonsporlu Okay Yokuşlu gündeme geldi. Abdullah Avcı'nın West Bromwich Albion'da forma giyen Okay'ı takımda görmek istediği belirtiliyor. Trabzonspor yönetimi, Okay'ın menajeriyle görüşmelere başladı ve transfer için çalışmalarını sürdürüyor. 30 yaşındaki başarılı futbolcu, Trabzonspor'a dönmeye sıcak baktığını belirtti.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor formasıyla geçmişte başarılı performanslar sergilemiş ve farklı pozisyonlarda görev yapabilme yeteneğiyle dikkat çekmişti. Trabzonspor'un orta sahaya yapacağı bu transferin takımı güçlendireceği ve taraftarları heyecanlandıracağı belirtiliyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder