adscode
adscode
adscode

Trabzonspor Savunmasını Güçlendiriyor: Stefan Savic Transferi Tamamlandı

Trabzonspor'un savunmasına takviye olarak transfer ettiği tecrübeli oyuncu Stefan Savic'in şehre inişi gerçekleşti. Savic, taraftarlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Savunmasını Güçlendiriyor: Stefan Savic Transferi Tamamlandı

Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürerek savunmaya takviye yapmaya devam ediyor. Tecrübeli oyuncu Stefan Savic'in şehre inişi gerçekleşti ve futbolcu ilk açıklamalarını yaptı.

Savic, transfer sürecinin zorlu olduğunu ancak sonunda mutlu bir şekilde sonuçlandığını belirtirken, taraftarlarla ve takım arkadaşlarıyla bir araya gelmeyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Stefan Savic, kariyerine FK Brskovo altyapısında başladıktan sonra Partizan ve Manchester City gibi takımlarda forma giydi. Son olarak Atletico Madrid formasıyla önemli başarılar elde eden Savic, kariyerinde birçok önemli kupa kazandı. Trabzonspor'un savunmasına katkı yapması beklenen Stefan Savic, takımın hedefleri doğrultusunda büyük bir heyecanla yeni sezona başlayacak. Taraftarlar da futbolcuyu heyecanla karşılamaya hazırlanırken, Savic'in performansı merakla bekleniyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder