adscode
adscode
adscode

Trabzonspor'un Yeni Transferi Cihan Çanak Heyecanla Karşılandı

Trabzonspor'un Standard Liege'den transfer ettiği Cihan Çanak, sağlık kontrolünden sonra Trabzon'a geldi ve taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Trabzonspor'un Yeni Transferi Cihan Çanak Heyecanla Karşılandı

Trabzonspor'un yeni transferi Cihan Çanak, Standard Liege'den transfer edilen futbolcular Lundstram, Barisic ve Ozan Tufan'ın ardından bordo-mavili takıma katıldı. İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen Çanak, havalimanında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Çiçeklerle karşılanan genç futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da şampiyonluk hedefiyle geldiğini belirtti. "Burada çok heyecan var.

Emrah Abi beni aramış, hoca da aramış, ben de hemen 'evet' dedim, uçağa bindim geldim" diyen Çanak, Trabzonspor'a gelmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.

Belçika'da 61 numaralı formayı giyen Çihan Çanak'a, Trabzonspor'da hangi numarayı tercih edeceği sorulduğunda ise sürpriz yapabileceğini ifade etti. Kendisine İstanbul takımlarının da ilgi gösterdiğini ancak Trabzonlu olduğunu belirten genç futbolcu, Ümit Milli Takım deneyimine de değindi.

Trabzonspor'la hedeflerini soran gazetecilere, "Şampiyon olmak istiyorum, hedefim bu" cevabını veren Çanak, örnek aldığı oyuncunun ise Abdülkadir Ömür olduğunu söyledi. Trabzonspor taraftarları da genç futbolcuya büyük destek verirken, yeni transferin bordo-mavili formayla başarılara imza atması bekleniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder