adscode
adscode
adscode

Trabzonspor'un Yeni Transferi John Lundstram, Szeged'de Antrenmanlara Başladı

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram, Szeged'de yapılan antrenmanlara katıldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un Yeni Transferi John Lundstram, Szeged'de Antrenmanlara Başladı

Trabzonspor, Macaristan'ın Szeged şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdüren takımın yeni transferi John Lundstram, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer sürecini anlatan Lundstram, teknik direktör Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmenin ardından Trabzonspor'a transfer olmaya karar verdiğini belirtti.

Hocasıyla futbol fikirlerinin örtüştüğünü ve takıma nasıl katkı sağlayabileceğini konuştuklarını ifade eden Lundstram, "Hocamızla yaptığımız görüşme sonrasında karar vermek benim için kolay oldu" dedi.

Trabzonspor'a katıldığı için mutlu olduğunu dile getiren Lundstram, takımın çok kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğunu ve kendi kalitesiyle bu gruba katkı sağlamaya çalışacağını söyledi. Şehirdeki sıcak karşılamadan da memnuniyet duyduğunu belirten futbolcu, Trabzon halkının kendisine olan ilgisinden çok etkilendiğini söyledi. 6 ve 8 numara pozisyonlarında oynayabileceğini belirten Lundstram, hangi pozisyonda görev alırsa alınsa aynı katkıyı vermeyi hedeflediğini vurguladı.

Takıma en önemli katkıyı sağlamak için elinden geleni yapacağını ifade eden futbolcu, koşularıyla, mücadelesiyle ve paslarıyla takıma destek olacağını sözlerine ekledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder