adscode
adscode
adscode

Tunceli Valiliği, Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli'de güvenlik personelinin 24 saat görev yaptığını açıkladı

Tunceli Valiliği, Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Tunceli Valiliği, Vali Tekbıyıkoğlu önderliğinde İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu ve İl Emniyet Müdürü Hakan Duman ile birlikte "Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi. Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli'nin huzur kenti olması için 5 bin 911 güvenlik personelinin 24 saat görev yaptığını belirtti.

Toplantıda, bu yıl Tunceli'de meydana gelen 1475 asayiş olayı hakkında bilgi veren Tekbıyıkoğlu, mal varlığına karşı işlenen suçlarda yüzde 28'lik bir düşüş olduğunu vurguladı. Ayrıca, dolandırıcılık ve nitelikli dolandırıcılık konularında da olumlu gelişmeler yaşandığını belirtti.

Faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini söyleyen Tekbıyıkoğlu, suç takip dosyalarının aydınlatma oranının arttığını ve JASAT timlerinin çeşitli suçlara karışan aranan şahısları başarılı bir şekilde yakaladığını açıkladı.

Operasyonlarda kaçakçılık, organize suçlar, uyuşturucu ve terörle mücadelede elde edilen başarıları paylaşan Tekbıyıkoğlu, ilimiz genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen malzemelerin detaylarını da aktardı.

Terörle mücadele kapsamında sığınak ve mağaraların imha edildiği, silah ve patlayıcı maddelerin ele geçirildiği operasyonlara devam edildiği belirtildi. Vali Tekbıyıkoğlu, vatandaşların da güvenlik konusunda duyarlı olmalarını ve kurumsal mesajlara dikkat etmelerini istedi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin