adscode
adscode
adscode

Türk Bakanlardan İsrail'e Tepki

Türk bakanlar, İsrail'e yapılan hakaretler ve iftiralara tepki gösterdi.

Türk Bakanlardan İsrail'e Tepki

Türk Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Soykırımcı Naziler nasıl hesap verdiyse, Filistinlileri yok etmeye çalışanlar da öyle hesap verecek. Filistinlileri yok edemeyeceksiniz. " denildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iftiralarına tepki göstererek, "Günümüzün Hitlerleri ve Nazi zihniyetlilerinin sonu ise tarihte yaşanandan farklı olmayacak. " şeklinde açıklamada bulundu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da İsrail'in tavrını kınayarak, "Cumhurbaşkanımız insanlık vicdanının sesi olmuştur. Bu haklı sesi bastırmak isteyen, başta İsrail olmak üzere uluslararası siyonist çevreler büyük bir telaş içindeler. " ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise İsrail'e tepki göstererek, "Türkiye, insanlığın, adaletin, vicdanın, merhametin yıkılmaz kalesidir. Görünen o ki, soykırımcı İsrail yönetimi telaşa düşmüş. Ne yapsalar boş, ne deseler beyhude!" dedi.

Bakanlar, İsrail'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik saldırgan tutumunu kınayarak, insanlık ve adalet mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini belirttiler.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin