Türk Devletleri Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısında Gündem Dolu Konuşma

Bakan Fidan, Türk Devletleri Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Gazze'deki durumu, Rusya-Ukrayna savaşını ve diğer bölgesel ve küresel problemleri ele aldı.

Türk Devletleri Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısında Gündem Dolu Konuşma

Bakan Fidan, Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Gazze'deki insanlık dramına sırtını dönmeyeceklerini vurgulayan Fidan, aynı zamanda Rusya-Ukrayna savaşının sonlandırılması için çaba gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki müzakerelerdeki dengesiz tutumu eleştiren Fidan, kardeş Azerbaycan'a tam destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Bölgesel işbirliği ve sahiplenmenin önemine değinen Fidan, Türk dünyasının ortak refahı için birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bakmadan Geçmeyin