Türk Fındığı Tanıtımı Cezayir Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

KFMİB ve İFMİB'nin katılımıyla gerçekleşen 55. Uluslararası Cezayir Fuarı'nda Türk fındığı ve sektörü büyük ilgi gördü.

Türk Fındığı Tanıtımı Cezayir Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

KFMİB tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İFMİB) ile birlikte 55. Uluslararası Cezayir Fuarı'na katılım sağlandı. Türkiye, Cezayir hükümeti tarafından "onur konuğu" olarak davet edilmiş ve fuara güçlü bir katılım gerçekleştirmiştir.

Fuarı 400 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği belirtilirken, Türk fındığı ve ülkemiz fındık sektörüne ilişkin tanıtıcı bilgilerin yanı sıra ihracatçıların iletişim bilgilerinin yer aldığı broşürler ve kavrulmuş fındık numuneleri standda dağıtılmıştır. Profesyonel firma temsilcilerine fındık formlarından numuneler verilirken, fındık talepleri ve iletişim bilgileri de alınmıştır.

Katılımcılar standı ziyaret ederek fındık hakkında çeşitli sorular sormuş ve yapılan ikili görüşmelerle fındık ihracatı için potansiyel işbirlikleri de değerlendirilmiştir. Türk fındığı ve sektörü, Cezayir Fuarı'nda büyük ilgi görmüş ve tanıtımı başarılı bir şekilde yapılmıştır. .