adscode
adscode
adscode

Türk jetleri Irak'ın Kuzeyine hava harekatı düzenledi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk jetlerinin Irak'ın Kuzeyine düzenlediği hava harekatında 37 hedef imha edildi.

Türk jetleri Irak'ın Kuzeyine hava harekatı düzenledi

Son dakika Milli Savunma Bakanlığı haberlerine göre, Türk jetleri Irak'ın Kuzeyine hava harekatı düzenledi. MSB tarafından yapılan açıklamada, hava harekatında 37 hedefin imha edildiği ve teröristlerin inlerinin yerle bir edildiği belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında, "Hava Kuvvetlerimiz, teröristlerin inlerini yerle bir etti" mesajı paylaşıldı.

Açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesinin meşru müdafaa hakları doğrultusunda gerçekleştiği ve hava harekatının Irak'ın kuzeyinde PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek amacıyla icra edildiği vurgulandı. Harekat sırasında yerli ve milli mühimmatın kullanıldığı ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Ayrıca, masum insanların, dost unsurların, tarihî ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurgularken, asil milletin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceği belirtildi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin