adscode
adscode
adscode

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Güçlü Bir Duruş: Bakan Güler Talimatlar Verdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, terörle mücadele ve güvenlik konuları ele alındı. Güler, Türkiye'nin güvenliğini korumak için gereken güce sahip olduklarını vurguladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Güçlü Bir Duruş: Bakan Güler Talimatlar Verdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, terörle mücadele ve güvenlik konuları ele alındı.

Bakan, Türkiye'nin güvenliğini korumak için gereken güce sahip olduklarını vurgulayarak, ülkenin ve milletin bütünlüğünü sağlamak için kararlı olduklarını belirtti.

Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılarından gurur duyduklarını ifade ederek, personelin sürekli eğitim ve gelişimine önem verdiklerini dile getirdi.

Türkiye'nin bölgede gerginliğin artırılmasına karşı güvenlik, huzur ve barışı önde tutan politikasını sürdürdüğünü kaydeden Bakan Güler, dost ve müttefik ülkelerle ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem verdiklerini söyledi.

Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin uluslararası alanda hak ettiği yeri alması için yoğun çaba harcadığını belirten Güler, personelin liderlik ve liderlik becerilerinin sürekli geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantıda alınan kararlar ve yapılan değerlendirmeler doğrultusunda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünü koruyarak ülkenin ve milletin güvenliğini sağlamak adına kararlı bir duruş sergilendi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin