adscode
adscode
adscode

Türk sporcuların Paris 2024 Paralimpik Oyunları için yeni kıyafetler tasarlanacak

Türk sporcuların Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılış töreninde giydikleri kıyafetler sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Şimdi ise Paralimpik Oyunları için yeni kıyafetler tasarlanacak.

Türk sporcuların Paris 2024 Paralimpik Oyunları için yeni kıyafetler tasarlanacak

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi, 28 Ağustos'ta başlayacak olan Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nın açılış töreni için yeni kıyafetler tasarlanacağını duyurdu. Komite, olimpiyat ve paralimpik oyunları açılış seremonilerinin katılımcı ülkeler için kültürel bir görsel şenlik olduğunu belirtti.

Açıklamada, farklı ülkelerin açılış törenlerinde kendi kültürlerini ve geleneklerini yansıtan kıyafetlerle yer aldığına dikkat çekilerek, Türkiye'nin de en iyi şekilde temsil edilecek yeni kıyafetlerin hazırlanacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Türk sporcuların Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılış töreninde giydikleri kıyafetlerin tepki çektiği belirtilerek, paralimpik oyunlar için bu durumun yaşanmaması ve sporcuların konforunun ön planda tutulması vurgulandı. Paralimpik Komitesi, yeni kıyafetlerin en kısa sürede hazırlanacağını ve sporcuların Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Eğer süreç hızlı bir şekilde tamamlanamazsa, sporcuların özel tasarım spor malzemeleriyle açılış törenine katılacağı da açıklandı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder