Türk Taraftarlar Berlin Maçına Akın Ediyor

Türk taraftarların yoğun ilgisi üzerine Berlin'deki maça yönelik uçak bileti satışlarında büyük artış yaşanıyor.

Türk Taraftarlar Berlin Maçına Akın Ediyor

Türkiye'nin önde gelen seyahat pazaryeri Enuygun'un verilerine göre, 3 Temmuz’da Berlin uçak bileti satışları bir önceki güne göre yüzde 550 artış gösterdi. Ayrıca, 4 Temmuz’da uçak bileti aramalarında yüzde 200'lük artış kaydedildi. Bu durum, Türk taraftarların yarın Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maça büyük ilgi gösterdiğini gösteriyor.

Enuygun Ticaret Direktörü Orkun Özkan, Türk Milli Takımı'nın çeyrek finale kalması nedeniyle maçın Türkiye için önemli olduğunu belirterek, taraftarların coşkuyu birlikte yaşamak için uçak bileti arama ve satışlarını artırmasını beklediklerini dile getirdi. Özellikle 6-7 Temmuz tarihlerinde yapılacak ek uçuşlarla birlikte, maça gitmek isteyen taraftarların sayısının artması bekleniyor. Maçta Türk Milli Takımı'na başarılar diliyoruz.