adscode
adscode
adscode

Türk Telekom Bulut Hizmetleri Türkiye'nin Dijital Dönüşümüne Öncülük Ediyor

Türk Telekom'un sunduğu yeni nesil dijital teknoloji hizmetleri hakkında bilgi veren haber.

Türk Telekom Bulut Hizmetleri Türkiye'nin Dijital Dönüşümüne Öncülük Ediyor

Türk Telekom'un veri merkezi, bulut servisleri ve siber güvenlik hizmetleri gibi yeni nesil teknolojilerle verimliliği odağına alan "Türk Telekom Bulut", Türkiye'deki şirketlere ve kamu kurumlarına anahtar teslim, katma değerli hizmetler sunuyor.

Kurumlar ve işletmeler, bu hizmetlerden tek bir noktadan erişebiliyor ve ulusal güvenliği önemseyen Türk Telekom, siber güvenlik alanında yerli ekosistemi desteklemeye devam ediyor.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, Türk Telekom Bulut'un Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik ettiğini belirtti.

Özden, dijitalleşme stratejilerini doğru kurgulayan şirketlerin başarılı olduğunu vurgulayarak, Türk Telekom Bulut'un müşterilere rekabet avantajı sağladığını ve iş değerlerini artırdığını ifade etti.

Siber güvenliğin ulusal bir mesele olduğunu vurgulayan Özden, Türk Telekom'un veri güvenliğini sağlamak için 360 derece güvenlik bakış açısı ve sertifikalı siber güvenlik mühendisleriyle hizmet sunduğunu belirtti. Türk Telekom, yerli ve milli ekosistemi güçlendirmeye ve siber güvenlik çözümlerini sürekli geliştirmeye devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder