adscode
adscode
adscode

Türk Telekom, TOBB, UNDP ve Habitat Derneği iş birliğiyle kadın girişimcileri destekliyor

Türk Telekom, TOBB, UNDP ve Habitat Derneği iş birliğiyle yürütülen Dijitalde Hayat Kolay projesi, deprem bölgesindeki kadınların iş gücüne katılımını destekliyor ve girişimciliklerini desteklemek amacıyla eğitim ve hibe desteği sağl

Türk Telekom, TOBB, UNDP ve Habitat Derneği iş birliğiyle kadın girişimcileri destekliyor

Türk Telekom, TOBB, UNDP ve Habitat Derneği tarafından yürütülen Dijitalde Hayat Kolay projesi, deprem bölgesindeki kadınlara odaklanarak kadınların dijital okuryazarlık ve pazarlama becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Proje kapsamında bugüne kadar 15 bin kadına dijital eğitimler verilirken, yeni dönemde hedeflenen kişi sayısı artırılarak 20 kadın girişimciye hibe desteği sağlanacak.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, projenin kadınların ekonomiye ve toplumsal hayata katılımını desteklediğini vurgulayarak, kadınların dijital becerilerini geliştirerek girişim ekosistemine katkı sağladıklarını belirtti.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Hatice Güner Kal ise proje ile deprem bölgesindeki kadınların dijital yetkinliklerini geliştirerek güçlenmelerini ve ekonomik büyümeye katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

UNDP Program Yöneticisi Hansın Doğan ise dijitalleşmenin fırsat eşitliği yaratmada önemli bir rol oynadığını belirterek, projenin kadın girişimcileri destekleyerek kalkınmaya katkıda bulunduğunu söyledi.

Habitat Derneği'nden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nesrin Serin Onkardeşler ise proje kapsamında kadınların girişimcilik ve dijital becerilerini geliştirmeye devam edeceklerini ve deprem bölgesinin kalkınmasına odaklanacaklarını dile getirdi.

Yeni dönemde, Dijitalde Hayat Kolay projesi kapsamında dijital pazarlama eğitimlerine katılan kadınlara tasarım odaklı düşünme atölyeleri ve mentörlük desteği sağlanacak. Yıl sonunda ise 20 kadın girişimci hibe desteği alarak girişimlerini büyütme fırsatı yakalayacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder