adscode
adscode
adscode

Turkcell 30. Yaşını Kutluyor

Turkcell'in 30. yıl kutlamaları Almanya'da gerçekleşti. Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, şirketin başarılarını ve hedeflerini paylaştı.

Turkcell 30. Yaşını Kutluyor

Turkcell, 1994 yılında Türkiye'yi cep telefonundan ilk kez "Alo" ile tanıştırarak başladığı yolculuğunda bugün 30. yılını kutluyor. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Hamburg'da gazetecilerle bir araya gelerek şirketin başarılarını ve hedeflerini paylaştı.

Koç, Türkiye-Çekya maçı öncesinde gerçekleşen buluşmada, yapay zekâdan spora, veri güvenliğinden dijitalleşmeye kadar şirketin her alandaki icraat ve hedeflerini açıkladı. Turkcell'i Türkiye'nin dijital dönüşümünün lokomotifi olarak tanımlayan Koç, şirketin 30 yıllık tecrübesiyle Türkiye'ye öncülük ettiğini vurguladı. Turkcell'in yatırımlarını şekillendiren 4 ana odak noktası ise siber güvenlik, veri, enerji ve yapay zekâ olarak belirlendi. Koç, şirketin gelecekte uzaya çıkarak da faaliyet göstereceğini belirtti. Turkcell'in spora verdiği destek de büyüyerek devam ediyor.

Genel Müdür Koç, şirketin futboldan atletizme, bireysel sporlardan takım sporlarına kadar geniş bir yelpazede sporu desteklediğini ve bu desteğin her yıl artarak devam ettiğini ifade etti. Turkcell, bugüne kadar birçok alanda projelere imza atmış ve Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük etmiştir. Şirket, gelecekte de teknolojide ülkenin en parlak yıllarını yaşamayı hedeflemektedir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder