adscode
adscode
adscode

Turkcell Çocuk Kitabıyla Çevre Bilincini Artırıyor

Turkcell, çocuklara özel döngüsel elektronikler kitabı ile çevre bilincini artırıyor ve Altın Pusula Ödülü'nü kazanıyor.

Turkcell Çocuk Kitabıyla Çevre Bilincini Artırıyor

Turkcell, çocuklara özel “Karınca Bacak ile Dev Yaprak” isimli döngüsel elektronikler çocuk kitabı ile tüm işlerini daha çevreci ve sürdürülebilir bir modele dönüştürerek Altın Pusula Ödülü'nü kazandı. Bu ödül, Turkcell'in çevresel sürdürülebilirlik vizyonuyla dünyadaki ilk 8 operatör arasında yer aldığını bir kez daha gösteriyor. Turkcell'in çocuklara yönelik hazırladığı bu kitap, çocuklara çevre bilincini aşılamayı hedefliyor.

Her çocuğun kendi evinin "atık kahramanı" olmasını sağlayan proje kapsamında, çocuklar Turkcell mağazalarına getirdikleri tekno atıklar karşılığında 'Döngüsel Elektronikler Sertifikası' alıyorlar.

Turkcell Kurumsal İletişim, Medya ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Alcan, ödülü alırken projelerinin amacının çevre bilincini toplumun tüm kesimlerine yaymak olduğunu belirtti.

Projelerine tüm paydaşları dahil ederek daha iyi bir dünyanın peşinde koştuklarını vurgulayan Alcan, çocukların çevre bilincinin erken yaşlardan itibaren gelişmesini desteklemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Turkcell'in çocuklara yönelik çevre bilinci projeleri, gelecek nesillerin daha bilinçli ve çevreye duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlayacak önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder