adscode
adscode
adscode

Turkcell Global Bilgi, Müşterilere Dijital Yardım Masası Hizmeti Sunuyor

Turkcell Global Bilgi, çalışanların karşılaştığı yazılım ve donanım sorunlarına uzaktan teknik destek sunarak kurumsal müşterilerine dijital yardım masası hizmeti sağlıyor. Bu hizmet sayesinde sorunlara hızlı ve etkili bir şekilde

Turkcell Global Bilgi, Müşterilere Dijital Yardım Masası Hizmeti Sunuyor

Turkcell Global Bilgi, çalışanların karşılaştığı yazılım ve donanım sorunlarına uzaktan teknik destek sunan bir hizmet olan dijital yardım masası ile müşterilerine hızlı ve etkili çözümler sunuyor. Bu hizmet sayesinde sorunlara daha kısa sürede müdahale edilirken toplam çözüm bulma süresi de kısalmış oluyor.

Kullanıcıların cihazlarına önceden kurulan otomasyon yazılımı sayesinde sorunlar daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulurken iş süreçlerindeki kesintiler de en aza indiriliyor.

Turkcell Global Bilgi Teknolojik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Arslan, dijitalleşme ve uzaktan çalışma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte artan teknik destek ihtiyacına dikkat çekerek, müşterilere hızlı çözümler sunmanın önemini vurguluyor.

Turkcell Global Bilgi'nin sunduğu dijital yardım masası hizmeti sayesinde müşterilerin çözüm oranı ilk 6 ayda %40 artarken iş süreçlerinin kesintisiz işlemesine de olanak tanıyor.

Arslan ayrıca yapay zeka ve robot çözümlerle iş süreçlerinde dijital dönüşüm sağladıklarını belirterek çalışanlara daha fazla gelişim fırsatı ve sıfır hata hedefine daha da yaklaşma imkanı sunduklarını ifade ediyor.

Turkcell Global Bilgi'nin yenilikçi teknolojileri sayesinde firmalara yerli çözümlere erişim imkanı sunarak ülke ekonomisine de katkı sağladıklarını belirten Arslan, şu anda 7 farklı ülkedeki müşterilerin tüm çalışanlarına dijital yardım masası hizmeti sunduklarını belirtiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder