adscode
adscode
adscode

Türkiye’de Satışa Sunulan vivo Y28 ile Yeni Bir Çağ Başlıyor

Dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo, uygun fiyatlı akıllı telefonu Y28'i Türkiye'de satışa sundu. Detaylar haberimizde.

Türkiye’de Satışa Sunulan vivo Y28 ile Yeni Bir Çağ Başlıyor

Türkiye’de satışa sunulan vivo Y28 modeli, akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip bir ürün olarak dikkat çekiyor. Myvivoshop.com'da uygun fiyatla satışa sunulan bu akıllı telefon, kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği temel özellikleri bir araya getiriyor. Y28 modeli, 6. 000mAh pil kapasitesi ve 4 Yıl Pil Garantisi ile pil ömründe yeni bir çağın kapısını aralıyor. Bu özellik sayesinde pil kendini yenileyerek uzun süre kesintisiz güç sağlıyor. Ayrıca 44W FlashCharge özelliği ile cihazın hızlı bir şekilde şarj olması sağlanıyor.

Fotoğraf tutkunları için de iyi bir seçenek olan vivo Y28, 50MP HD Ana Kamera ve 2 MP Bokeh Kamera ile kristal netliğinde görüntüler yakalamanıza olanak tanıyor. Ayrıca Tek Dokunuşla Sayısız Güzellik özelliği ile fotoğraflarınıza özgün ayrıntılar ekleyebilirsiniz. Cihazın 90Hz yüksek parlaklıkta göz korumalı ekranı, net görüntü deneyimi sunarak oyun ve video izleme keyfini arttırıyor. Ayrıca ses deneyimini de ön planda tutan vivo Y28, yüksek ses düzeyi ve etkileyici ses kalitesi ile dikkat çekiyor. Güçlü performansıyla da öne çıkan cihaz, 8GB+8GB Genişletilmiş RAM ve 128/256 GB ROM seçenekleri ile kullanıcılara geniş depolama alanı sunuyor.

Ayrıca dayanıklı ve güvenilir bir yapıya sahip olan Y28, IP64 Toza ve Suya Karşı Dayanıklılık özelliği ile her ortamda kullanıcılarına sorunsuz bir deneyim sunuyor.

Şıklığın ve zarafetin mükemmel uyumunu sunan vivo Y28 modeli, Mercan Turuncusu ve Metalik Yeşil renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Her iki renk seçeneği de estetik cazibeyi ve sofistike bir görünümü bir arada sunuyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder