adscode
adscode
adscode

Türkiye'de Siyonist Katılımcılara Yönelik Kanun Teklifi

HÜDA PAR tarafından Türkiye'de yaşayan ve İsrail'in soykırımlarına katılan siyonistlere yönelik kanun teklifi TBMM'ye sunuldu.

Türkiye'de Siyonist Katılımcılara Yönelik Kanun Teklifi

Geçtiğimiz ay Türkiye'de yaşayıp İsrail'in soykırımlarına katılmak için Gazze'ye giden siyonistler için HÜDA PAR tarafından kanun teklifi verildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na getirilecek olan kanun teklifinde, katliama ortak olan Türk vatandaşı siyonistler vatandaşlıktan çıkarılacak ve mal varlıklarına el konulup aile fonuna aktarılacak. Ayrıca, katliama katılan siyonistlerin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alması sağlanacak. Kanun teklifine sosyal medya kullanıcılarından büyük destek geldi. "#ülkemdesiyonististemiyorum" etiketi kısa sürede Türkiye gündeminde trend oldu ve binlerce destek mesajı paylaşıldı. Türk vatandaşlığı bulunan 4 bin siyonistin, Gazze'deki soykırıma destek vermek için İsrail askeri olarak gittiği ortaya çıktı. Bu siyonistler arasında cephede ölenlerin sayısı 65 olarak açıklandı.

İsrail'in "Demir Kubbe" sisteminin başındaki generalin Türk vatandaşı olduğu ve Tel Aviv'deki Türk usulü mekanlarda bulunan Türk vatandaşlığına sahip siyonistlerin sayısının fazla olduğu belirtildi. İsrail resmi hesabından yaptığı açıklamada, Hamas'ın Türk vatandaşlarını öldürdüğü yalanını ortaya atarak Türkiye'yi karalamaya çalıştı. Ancak gerçekler ortaya çıkınca bu iddialar çürütüldü. Sosyal medyada siyonistlerin destekçisi olan ve İsrail ordusuna katıldığını duyuran Türk vatandaşlarına büyük tepki geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

Azra Kohen'in Filistinli sivilleri suçlayarak yaptığı manipülasyonlar ve siyonist Dean Shmuel Elmas'ın Türkiye'yi hedef alan paylaşımları büyük tepki çekti. Türk vatandaşlarının İsrail'in soykırımına destek vermesi kamuoyunda büyük infiale yol açtı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder