adscode
adscode
adscode

Türkiye'den İsrail Dışişleri Bakanına Tepki!

Türkiye, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın alçakça paylaşımına tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından paylaşıldı.

Türkiye'den İsrail Dışişleri Bakanına Tepki!

Türkiye'nin önde gelen siyasetçileri ve bakanları, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçakça paylaşımına sert tepki gösterdi. Binlerce kişi sosyal medyada #ErdoğanınYanındayız etiketiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi. İletişim Başkanı Altun, "Mağdurun, masumun yanındadır her zaman Recep Tayyip Erdoğan. Haklının, mazlumun safında; haksızın, zalimin karşısındadır. Bu yüzden her daim, #ErdoğanınYanındayız biz!" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın millet sevdasını ve ülkemizin kalkınmasına yaptığı muazzam katkıları karalama girişimlerine geçit vermeyeceğiz. Onun önderliğinde güçlü ve müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. " şeklinde destek mesajı yayınladı. Diğer bakanlar ve siyasetçiler de sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi. Türk halkı, milyonlarca destek mesajıyla İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepkisini gösterdi ve bir kez daha birlik içinde olduklarını gösterdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin