adscode
adscode
adscode

Türkiye Denizcilik Zirvesi'ne Büyük İlgi Devam Ediyor

Türkiye Denizcilik Zirvesi, sektör paydaşlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak olan zirvede, önemli konular ele alınacak.

Türkiye Denizcilik Zirvesi'ne Büyük İlgi Devam Ediyor

Türkiye Denizcilik Zirvesi, sektör paydaşlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak olan zirvede, sektörün geleceği için önemli konular ele alınacak. Zirve, gelişen teknoloji ve inovasyonun yanı sıra uluslararası ilişkileri güçlendirmeyi hedefliyor. Bakan Uraloğlu, zirve kapsamında Haliç Yelken Kulübü'nde 40 kişiye ücretsiz Amatör Denizci Uygulama Eğitimi verileceğini de duyurdu. Programa katılmak isteyenlerin başvurularını turkiyedenizcilikzirvesi. org adresinden yapabileceklerini belirtti. Zirve programı, açılış konuşması ve Denizcilik Ödül Töreni ile başlayacak.

Etkinlikte, Türk Deniz Ticaretinde Kıyı Tesisi Altyapıları, Kılavuzluk ve Römorkörcülük Hizmetleri, sera gazı azaltım tedbirleri ve finansmanı gibi önemli konular ele alınacak. 3. Türkiye Denizcilik Zirvesi ile ilgili detaylı bilgilere turkiyedenizcilikzirvesi. org adresinden ulaşılabilecek. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder