adscode
adscode
adscode

Türkiye Dışişleri Bakanlığı Açıklaması: İsrail'e Sert Tepki!

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal paylaşımlarına sert tepki gösterdi.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı Açıklaması: İsrail'e Sert Tepki!

Son dakika Dışişleri Bakanlığı haberlerine göre, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alan alçak paylaşıma çok sert tepki gösterdi.

Açıklamada, İsrail'in suçlarını yalan ve iftira ile gizlemeye çalıştığı belirtilerek, "İktidarda kalmak amacıyla Gazze’de 40 bine yakın Filistinliyi öldüren ve bölgesel bir savaş başlatmak isteyen Netanyahu hükümetinin üyeleri, uluslararası mahkemelerde yargılanacak ve işledikleri suçların hesabını vereceklerdir" denildi.

Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, İsrail'in Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kirli propaganda faaliyetlerinin sonuçsuz kalacağı vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "İsrail Dışişleri Bakanı, İsrail tarafından Filistinlilere karşı işlenmekte olan suçları bir dizi yalan, iftira ve saygısızlığın arkasına gizlemeye çalışmaktadır. Ancak, İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekât girişimleri sonuçsuz kalacaktır. Türkiye, Filistin halkının adalet ve barış içinde yaşama hakkını savunmaya ve gerçekleri söylemeye devam edecektir.

"İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Türkiye'ye yönelik skandal paylaşımlarına devam ettiği belirtilirken, Katz'ın Türkiye'yi terörü destekleyen bir ülke olarak gösterdiği ifadelerine de yer verildi.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Türkiye'ye karşı yürüttüğü kirli propagandaya karşı sert bir şekilde tavır alarak, gerçekleri savunmaya devam edeceğini duyurdu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder