adscode
adscode
adscode

Türkiye, EURO 2024'ten Hollanda karşısında elendi

Türkiye, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Türkiye, EURO 2024'ten Hollanda karşısında elendi

Türkiye Milli Futbol Takımı, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaştı. Müsabakayı 2-1 kaybederek turnuvaya veda eden Milli Takım, Hollanda'ya elenmiş oldu. Türkiye, 35.

dakikada Samet Akaydin'in golüyle 1-0 öne geçti ancak Hollanda ikinci yarıda 70'te De Vrij ve 76'da Mert Müldür'ün kendi kalesine attığı golle maçı 2-1 kazandı. Hollanda bu galibiyetle yarı finale yükseldi ve İngiltere'nin rakibi oldu. Spor yazarları, Hollanda - Türkiye maçını farklı açılardan değerlendirdi. Evren Göz, genç futbolcuların geleceği için umutlu olduğunu belirterek, 2026 ve 2032 hedeflerine odaklanılması gerektiğini vurguladı. Fatih Doğan ise maçın daha iyi bitebileceğini ifade ederek, takımın performansını yorumladı. Uğur Meleke, teknik direktör Montella'nın turnuva boyunca sergilediği performansı eleştirirken, Ahmet Çakar ise hakem kararlarına dikkat çekti. Turgay Demir, Montella'nın ikinci yarıdaki değişikliklerini sorgularken, Cem Dizdar maçın kritik anlarını analiz etti.

Gürcan Bilgiç, genç futbolcuların tecrübelerinden faydalanarak gelecekte daha iyi sonuçlar alabileceklerini belirtirken, Erman Özgür ve Ömer Üründül maçın skoru ve takımın performansı hakkında yorumlar yaptılar. Türkiye Milli Takımı, EURO 2024'ten elenmesine rağmen genç ve yetenekli kadrosuyla gelecek turnuvalarda iddialı olacağını gösterdi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder