adscode
adscode
adscode

Türkiye Futbol Federasyonu Asılsız İddialara Cevap Verdi

TFF, Avusturya maçı öncesinde asılsız iddialara cevap verdi ve art niyetli kişilere fırsat vermeyeceklerini vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Asılsız İddialara Cevap Verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), gündeme getirilen asılsız iddialara Avusturya maçı öncesinde yenilerinin eklenmeye çalışıldığına dikkat çekerek, art niyetli kişilere ve gruplara asla fırsat verilmeyeceğini vurguladı.

TFF tarafından yapılan açıklamada, Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Türkiye için önemli olan Avusturya maçı öncesinde asılsız iddialara dikkat çekilerek, eski milli futbolcuların ve teknik direktörlerin desteklerine teşekkür edildi. Açıklamada, manipülasyon ve dezenformasyon ile ülke çıkarlarından üstün tutan kişilere karşı kamuoyunun vicdanına havale edildiği belirtildi.

TFF, milli birliği bozmaya çalışan art niyetli kişilere fırsat vermeyeceklerini ve A Milli Futbol Takımı'nın motivasyonunu bozmalarına izin vermeyeceklerini ifade etti. Türk Milleti'nin milli formayı giyen evlatlarıyla birlikte tarih yazmaya devam edeceği vurgulandı. Öte yandan, eski milli futbolcu Bülent Korkmaz'ın EURO 2024 için bilet isteyip verilmemesi konusundaki açıklamaları da gündeme geldi. Gazeteci Fatih Altaylı'nın konuyu eleştirmesinin ardından TFF'nin açıklama yapmasıyla gerginlik yaşandı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder