adscode
adscode
adscode

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na Tebrik Mesajları

Spor camiasından İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na gönderilen tebrik mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na Tebrik Mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu için spor camiasından tebrik mesajları paylaşıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkanlık görevine seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Kulüplerin tebrik mesajları ise şöyle;- Galatasaray: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor; görevlerinde başarılar diliyoruz.

- Beşiktaş: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

- Trabzonspor: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen eski başkanlarımızdan Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, yönetim kuruluyla birlikte kendisine başarılar diliyoruz. Bu şekilde devam eden tebrik mesajları spor camiasının yeni başkanlarını selamlamaya devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder