adscode
adscode
adscode

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi UEFA'nın Merih Demiral kararını kınadı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya'da UEFA'nın 2 maç men cezası verdiği Merih Demiral kararını kınadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi UEFA'nın Merih Demiral kararını kınadı

Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya'nın başkenti Berlin’de, UEFA'nın 2 maç men cezası verdiği milli futbolcu Merih Demiral hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

UEFA'nın Merih'e verdiği kararı kınadığını belirten Büyükekşi, "Bugün Merih’e verilen ceza, haksız, hukuksuz, adaletsiz ve çok büyük bir siyasi olay olduğunu göstermiştir. Çünkü baktığınızda en büyük örneği bir başka oyuncuya verilen ceza hem 1 maç ceza hem de bu ceza ertelenmiştir. Merih’e verilen cezaya baktığımızda maçın UEFA tarafından görevlendirilen delegesi raporunda herhangi bir ceza yazmamıştır. Bir batılı devletin bakanının yaptığı açıklamadan sonra soruşturma başlatılmıştır. Bu da olayın ne kadar yanlı olduğunu, ne kadar kabul edilemez olduğunun en güzel belirtisidir. O yüzden bu verilen kararı kınıyoruz. Bugün akşama doğru Cumhurbaşkanımız aradı. O da aynı şekilde ne yaptığımızla ilgili benden bilgi aldı, anlattık. Bugün Cumhurbaşkanımız da bir açıklama yaptı. O da yanı şekilde bu verilen kararın taraflı ve kabul edilemez olduğunu söyledi. Çünkü yapılan hareket hiçbir şekilde siyasi bir manası olmayan, yüzyıllardan beri Türk milletinin, Türklüğünü simgeleyen bir hareket. Bu konuda futbolcularımıza ve özellikle de Merih’e selam söyledi. Bunun en. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder