adscode
adscode
adscode

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık İçin Adaylar Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık için adaylar açıklandı. Servet Yardımcı adaylıktan çekildi, Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarışacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık İçin Adaylar Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun genel kurulunda başkan adayı olmak için Mehmet Büyükekşi, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Servet Yardımcı başvuruda bulundu. Ancak Servet Yardımcı, adaylıktan çekildiğini açıkladı. TFF, yapılan açıklamada, 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olan başkan seçimi için adaylık başvurularının sona erdiğini belirtti. Adaylık için başvuruda bulunan isimler alfabetik sırayla İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı olarak açıklandı. Servet Yardımcı, adaylıktan çekilme kararını açıklarken, yaşadığı kumpas ve iftiralar nedeniyle adaylıktan çekildiğini belirtti. İbrahim Hacıosmanoğlu ise adaylıktan çekilmeyeceklerini ve sonuna kadar yarışacaklarını vurguladı, 100'ün üzerinde imza topladıklarını söyledi.

Türk futbolunda heyecanla beklenen TFF başkanlık seçimi için adaylar belirlenirken, futbol camiası ve taraftarlar da gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder