Türkiye Futbol Federasyonu Seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilmesi ve Muharrem İnce ile Ali Koç'un destek açıklamaları

Türkiye Futbol Federasyonu Seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da yapıldı. JW Marriott Hotel'de gerçekleşen genel kurula, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldı. Seçim sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu, 134 oy alarak TFF'nin yeni başkanı oldu. Seçim sonrasında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TFF seçimleri ile ilgili sosyal medya üzerinden "Adam kaybetti" notunu paylaştı. Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdi ve değişimin futbol ile başlayacağını vurguladı.

Yeni seçilen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, Erdoğan'ın her zaman yanında olacağını belirtti. Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı'nın hiçbir adaya baskı yapmadığını ve destek olduğunu dile getirdi. .