adscode
adscode
adscode

Türkiye Futbol Federasyonu ve beIN Medya Grup Arasında Yapılan Medya Yayın Hakları İmza Töreni

Türkiye Futbol Federasyonu ve beIN Medya Grup arasında gerçekleştirilen Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları imza töreni hakkında detaylar.

Türkiye Futbol Federasyonu ve beIN Medya Grup Arasında Yapılan Medya Yayın Hakları İmza Töreni

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beIN Medya Grup arasında "Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları" imza töreni düzenlendi.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beIN Medya Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly, kulüp başkanları ve temsilcileri ile davetliler katıldı.

Başkan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun uzun süredir irade eksikliği yaşadığını belirterek, Türk futbolunun adil, adaletli, tarafsız ve herkese eşit mesafede hizmet edilmeye ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Ayrıca, futbolun patronunun camiaları temsil eden kulüp başkanları olduğunu söyleyerek, Türk futbolunun marka değerini dünyada hak ettiği seviyeye çıkarmak istediklerini ifade etti.

Hacıosmanoğlu ayrıca, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile yaptıkları görüşmede Türkiye'nin lider ülke olduğunu söylediğini ve en kısa zamanda İstanbul'da FIFA temsilciliğinin açılacağını belirtti. beIN Medya Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly ise Türk futboluna olan gururlarını dile getirerek, marka değerini yükseltmek istediklerini söyledi. Süper Lig ve 1.

Lig maçlarının yayın haklarını 3 sezon daha elde ettiklerini belirten Al-Obaidly, taraftarlara heyecan sunmaya devam edeceklerini ve gelirleri arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi. İmza töreni, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Türk futbolunun geleceğine yönelik yapılan bu iş birliğinin Türk futboluna olumlu katkılar sağlaması bekleniyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder