Türkiye Milli Takımı EURO 2024'te Hollanda'ya 2-1 yenilerek veda etti

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamalarıyla birlikte Türkiye'nin EURO 2024 macerasının sonu

Türkiye Milli Takımı EURO 2024'te Hollanda'ya 2-1 yenilerek veda etti

Türkiye Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Maç sonrası basın mensuplarına konuşan Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşlarına, teknik ekibe ve taraftarlara teşekkür etti. Çalhanoğlu, maçta geriye düştükten sonra pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini ifade etti. Ayrıca, turnuvanın genelinde 1-0 öne geçen takımların genellikle geriye yaslandığını ve bu durumun kendilerine de olumsuz etki yaptığını belirtti. Türkiye'nin ilk turnuvası olduğunu vurgulayan Çalhanoğlu, tecrübe kazanacaklarını ve birlikte başarıya ulaşabileceklerini ifade etti. Son olarak, taraftarların son düdükte takımı ayakta alkışlamasının önemli olduğunu ve duygusal anlar yaşadıklarını belirtti.