Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonu Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Motosiklet şampiyonu Bayram Diril'in ölümüyle ilgili şok edici detaylar

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen “Pist Şampiyonası” yarışmalarında birçok ödülü ve birinciliği olan 28 yaşındaki motosiklet yarışçısı Bayram Diril, 13 Kasım 2022'de Kağıthane'de kırmızı ışıklarda beklerken yanına yaklaşan 2 motosikletlinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Yapılan soruşturma sonucunda Diril'in fiziki benzerliği nedeniyle Barış Boyun suç örgütü lideri Beratcan Gökdemir ile husumet yaşadığı ortaya çıktı. Husumetin sonucunda Diril'e karşı silahlı saldırılar düzenlendi ve olayın arkasında suç örgütü üyeleri olduğu belirlendi. Diril'in ölümünden 8 ay sonra kardeşi Bilal Diril de benzer bir saldırı sonucunda hayatını kaybetti ve bu olayın da suç örgütü lideri Murat U. tarafından işlendiği tespit edildi.

Bakmadan Geçmeyin