adscode
adscode
adscode

Türkiye'nin Teknoloji Ekosistemi Güçleniyor

Türkiye'nin AR-GE ekosistemine yapılan önemli yatırımlar hakkında bilgiler içeren haber.

Türkiye'nin Teknoloji Ekosistemi Güçleniyor

İstanbul'daki Amadeus'un Torun Center'da açılan yeni AR-GE merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen ve Amadeus Seyahat Birim Başkanı Decius Valmorbida'nın katılımıyla gerçekleşti. Bakan Kacır, Türkiye'nin AR-GE ekosistemini güçlendirmek için yapılan bu önemli yatırımın, hızlı teknolojik gelişmeler ve dijital dönüşümün dünya çapında iş operasyonlarını değiştirdiğini vurguladı.

Türkiye'nin teknoloji ekosistemi sayesinde ileri teknoloji sektörlerinde öncü bir ülke haline geldiğini belirten Kacır, startupların artık küresel sahnede daha fazla parladığını ifade etti.

Türkiye'nin teknoloji ekosistemi ile iş birliğinin güçleneceğine dikkat çeken Bakan Kacır, Amadeus'un Türkiye'deki AR-GE faaliyetlerini ölçeklendirdiğini ve yeni Ar-Ge ofisinin seyahat teknolojileri alanında yeni fikir ve girişimlerin ölçeklenmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Türkiye'nin uluslararası iş birliklerinin merkezi olmaya devam edeceğini belirten Kacır, Türkiye'nin teknolojik gelişiminde liderliğine katkı sağlayacak yatırımları desteklemeye devam edeceklerini söyledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder