adscode
adscode
adscode

Türkiye ve AB Arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu Toplantısı Yarın Brüksel'de Başlıyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis başkanlığında gerçekleştirilecek Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu'nun ilk toplantısı yarın Brüksel'de yapılacak.

Türkiye ve AB Arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu Toplantısı Yarın Brüksel'de Başlıyor

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu'nun ilk toplantısı yarın Brüksel'de Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis başkanlığında gerçekleştirilecek.

Toplantıda, AB ve Türkiye iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelinerek yuvarlak masa toplantısı düzenlenecek ve hükümetler arası görüşmeler gerçekleştirilecek. İkili ticari sorunlar ile yeşil ve dijital gündem dahil işbirliği alanlarında sağlanan ilerlemenin ele alınması bekleniyor. Ayrıca Türkiye-AB ticari ve ekonomik işbirliğinin derinleştirilmesine yönelik görüşmeler de yapılacak.

Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu, Türkiye-AB ticari ve ekonomik ilişkilerinin en üst düzeyde ele alınmasını sağlayacak ve Gümrük Birliğinin güncellenmesi sürecine yönelik kritik adımların atılmasına katkıda bulunacak. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder