adscode
adscode
adscode

Türkiye ve İskoçya Arasında Güçlü İlişkiler İçin Yeni Uçuş Hatları Açıldı

Türkiye ve İskoçya arasında turizm, ticaret ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh'a yeni uçuşlar başladı.

Türkiye ve İskoçya Arasında Güçlü İlişkiler İçin Yeni Uçuş Hatları Açıldı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İskoçya'nın başkenti Edinburgh'a yapılan yeni uçuşlar, Türkiye ve İskoçya arasında turizm, ticaret ve kültürel ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak. Pegasus Hava Yolları'nın haftada iki frekans olarak gerçekleştirdiği bu uluslararası hat, temmuz ayının sonunda haftada 4 güne çıkarılacak. Bu yeni rota, Pegasus Hava Yolları'nın 2024 yılında başlattığı 7. uluslararası hat olma özelliğini taşıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, toplamda 164 destinasyona bağlantı sağlayarak Türkiye'nin uluslararası havacılık alanındaki önemini bir kez daha gösteriyor.

İSG CEO'su Alp Er Tunga ERSOY, Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki güçlü ilişkilere vurgu yaparak yeni uçuş hattının bu ilişkileri daha da güçlendireceğini belirtti. Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk ise açtıkları her yeni hatla Türkiye'nin turizm potansiyeline önemli katkılar sağladıklarını vurguladı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın uluslararası uçuş ağı genişlerken, Türkiye ile diğer ülkeler arasındaki bağların güçlenmesi ve iş birliği olanaklarının artması bekleniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder