adscode
adscode
adscode

Türkiyenin enerji hamleleri Yunan basınında yankılandı Başkan Erdoğan yeni petrol müjdesini duyurdu

Son dakika haberler Türkiye'nin enerji alanında yaptığı hamlelere bir yenisi daha eklendi Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün Konyada katıldığı törende müjdeyi duyurdu

Türkiyenin enerji hamleleri Yunan basınında yankılandı Başkan Erdoğan yeni petrol müjdesini duyurdu

Son dakika haberleri… Türkiye'nin enerji alanında yaptığı hamlelere bir yenisi daha eklendi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün Konya'da katıldığı törende müjdeyi duyurdu. Terörden temizlenen Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol rezervi keşfini açıklayan Başkan Erdoğan'ın sözleri gündeme damga vurdu. Yalnızca Türkiye'de değil, dünyada da büyük ilgi gören yeni yerli petrol rezervi Yunanistan gündemine de damga vurdu. Yunan basını Başkan Erdoğan'ın müjdesini manşetten duyurdu.

Son dakika haberleri… Son yıllarda dışa bağımlılığını gerek askeri teknoloji, gerek enerji alanında yaptığı hamlelerle ciddi oranda azaltan Türkiye, girişimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yerli Karadeniz gazının evlere dağıtılmaya başlaması gündeme damga vurmuştu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 1 yıl boyunca evlerin mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gazın ücretsiz olacağını açıklamış, bunun yanında 1 ay boyunca konut ısınmalarında kullanılan doğal gaz için ücret alınmayacağını açıklamıştı.

 

YERLİ HAMLELERE YENİSİ EKLENDİ

Türkiye'deki bu gelişmeleri yakından takip eden Yunan basını, Karadeniz gazına ilişkin detaylara günler boyu büyük yer ayırmıştı.

Yerli ve milli hamlelerin hız kesmemesiyle Başkan Erdoğan vatandaşlara yeni bir müjde daha duyurdu. Konya'da katıldığı toplu açılış töreninde konuşan Başkan Erdoğan, terörden temizlenen bölgelerde yeni petrol rezervinin keşfedildiğini açıkladı. "Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk. Cizre'ye 20 kilometre mesafedeki bu petrol rezervi çok yüksek kaliteye sahip." İfadelerini kullanan Erdoğan'ın açıklaması gündeme damga vurdu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder