TVF ve Uzman Posta İmzaları Atıyor: Paris Yolunda Büyük Hedefler

TVF ve Uzman Posta arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklamalar

TVF ve Uzman Posta İmzaları Atıyor: Paris Yolunda Büyük Hedefler

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF ile Uzman Posta arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Paris'e milli takımın yanına gideceğini belirten Üstündağ, Türkiye'nin olimpiyata katılımının 100. yılında voleybolcuların madalya kürsüsünde yer alacağına inandığını söyledi. Sponsorluğun önemine vurgu yapan Üstündağ, işbirliklerini ilerletme niyetinde olduklarını belirtti. Uzman Posta Kurucusu ve Üst Yöneticisi Gökalp Çakıcı ise bu işbirliğinden duydukları mutluluğu ifade etti. 2024 Paris öncesi atılan bu imzaların, Türk voleybolunun geleceği için önemli bir adım olduğunu dile getirdi.