adscode
adscode
adscode

TV+ Premium Kullanıcıları için Özel Olimpiyat Heyecanı

TV+ Premium kullanıcıları, Eurosport 4K Olimpiyat kanalı ile Olimpiyat heyecanını 4K kalitesinde, Türkçe yorumlarla canlı olarak izleyecekler.

TV+ Premium Kullanıcıları için Özel Olimpiyat Heyecanı

TV+ Premium kullanıcıları için özel bir fırsat sunuluyor. Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, Türkçe yorumlarla ve 4K kalitesiyle Olimpiyat heyecanını evlere taşıyacak. 26 Temmuz'da başlayıp 11 Ağustos'ta sona erecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı takip etmek isteyenler için bu kanal kaçırılmayacak bir imkan sunuyor. Kanal, açılış ve kapanış seremonileri de dahil olmak üzere en ikonik spor dallarında 200 saatten fazla canlı müsabakaya ev sahipliği yapacak. Voleybol, atletizm, yüzme, judo, artistik cimnastik gibi birçok farklı branştaki müsabakalar TV+ Premium kullanıcılarıyla buluşacak.

Eurosport 4K Olimpiyat kanalı günün 24 saati yayın yapacak ve müsabakaların olmadığı saatlerde tekrar yayınlarıyla izleyicilere Olimpiyat ruhunu yaşatacak.

Olimpiyat Oyunları'nı 4K kalitesiyle kesintisiz izlemek isteyen TV+ kullanıcıları, kanala Türkiye'den 20 numaralı kanaldan, KKTC'den ise 19 numaralı kanaldan erişebilecekler. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder