adscode
adscode
adscode

TYB İstanbul Şubesi'nden Süleyman Arif Emre'ye Vefa Programı

TYB İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen anma programıyla Süleyman Arif Emre beşinci ölüm yıl dönümünde minnetle anıldı. Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.

TYB İstanbul Şubesi'nden Süleyman Arif Emre'ye Vefa Programı

Siyasetçi Şair Süleyman Arif Emre, vefatının beşinci yılında TYB İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen programla anıldı. Karacaahmet Mezarlığında gerçekleştirilen anma programında Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, Süleyman Arif Emre'nin milli görüş hareketinin öncülerinden biri olarak siyaseti bir dava aracı olarak gören ve bu uğurda fedakarlık yapan bir isim olduğunu belirtti. Bıyıklı, Emre'nin siyasete değer kattığını ve haysiyet kazandırdığını vurguladı. Mahmut Bıyıklı, konuşmasında Süleyman Arif Emre'nin müstesna bir şair olduğunu ve milli manevi değerleri şiirlerinde işlediğini ifade etti. Ayrıca, Emre'nin Peygamber Efendimize yazdığı şiirlerin halen dinlenerek insanların gönüllerinde etkisi olduğunu belirtti.

Gazeteci Yazar Hasan Sarıçiçek ise Süleyman Arif Emre'nin Kıbrıs Barış Harekatı'nın manifestosunu yazdığını ve ülkesi için büyük fedakarlıklar yaptığını vurguladı. Emre'nin fikir ve düşüncelerinin her geçen gün daha da önem kazandığını belirtti. Nejdet Külünk de Süleyman Arif Emre'nin alkışlara ve tribünlere boyun eğmeyişiyle tanındığını ifade etti. Anma programına Emre'nin yakınları ve sevenleri katıldı. Program, Kurra Hafız Ali Fıstık Hoca'nın yaptığı dua ile son buldu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin